Renovering såhär en söndag

Idag har vi påbörjat renovering av Arvids rum. Det kommer komma ett längre inlägg om det när det är klart och jag kommer självklart dela med mig av färgkod och allt då. Hela familjen har varit med och lilleman har varit så duktig med rollern och penseln. En rolig familjeaktivitet minst sagt.
 
 
Arvid har själv fått välja väggfärgen. Grönt såklart, haha! Den kassa bilden gör den tyvärr inte rättvis och jag kan garantera att den är så mycket snyggare i verkligheten! 
 
Och med tanke på att vintern bjuder på det mest sämsta vädret så har man ju inte direkt haft dåligt samvete att man stannade inomhus. Jag uppdaterar väderappen flera gånger om dagen och dessvärre ser det ut att bli en grön vinter. Igen! :( Min sinnesstämning påverkas otroligt  av vädret och när det är såhär blött och grått mår jag pyton. Så pass att jag har bett min läkare förnya mitt recept på D-vitamin. Förra helgen var ju magisk med snö, kyla och krispig luft och då mådde jag så bra. Tänk om det kunde vara snö och kallt från i alla fall början av december till sista februari. Då hade jag mått!
 
Jag har en del roliga inlägg på gång framöver och som jag tror är roliga för er att läsa. Jag är medveten om att det har blivit en del samarbeten och det är faktiskt fler på gång. Det är ju som sagt något som jag tror ni både gillar och är intresserade av. Om inte annat kan ni vara glada för min skull som får chansen att göra dem ☺
 
Nu en fråga till er som följt mig länge och som jag skulle bli så glad om ni svarade på. Tycker ni bloggen är lika läsvärd som tidigare? Fattas det något? Jag tycker tyvärr att mina bilder är sämre än förr och det beror helt på den nya kameran som jag inte alls kommer överrens med. Har planer på att framöver skaffa ett likadant objektiv jag fotade med förr så det blir bra bilder även i dåligt ljus och ger mer skärpa på detaljer. När det kommer till inläggen. Vill ni läsa om något annat? Jag har nog medvetet blivit mindre öppen i bloggen och det beror på flera saker. Man vill liksom inte visa hela sitt register. Samtidigt så är det så mycket jag vill skriva om men inte riktigt vet hur jag ska formulera utan att det blir för privat. Kom gärna med önskemål och feedback. Då blir jag glad! ♥
 
 
 
#1 - - Anna:

I ärlighetens namn tycker jag väl inte att det är riktigt lika roligt att läsa när det är reklaminlägg. Jag gillar det privata, med mysiga dagar och fikastunder. Eller bakning! 😁 Har dock full förståelse för att du inte vill vara lika privat längre. Det är ju din blogg. Vill du fokusera på inredning och tips ska du göra det. Det är nog många som uppskattar det. Det allra viktigaste är ju dock att du skriver om det du själv gillar att dela med dig av.

Svar: Tack för din kommentar! Jag kan förstå hur du tänker. Jag tycker inte heller att all reklam hos andra bloggare tilltalar mig, men då scrollar jag helt enkelt bara vidare. De inläggen får mig inte att sluta läsa själva bloggen. Det är ju likadant med all reklam, i tidningar eller tv. Bara att bläddra förbi och fortsätta läsa/titta när reklamen är slut :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Tycker reklam är ganska ointresserat och skrollar mest förbi men förstår att du vill göra samarbeten. Din blogg, du bestämmer. Jag kommer högst troligt kika in i bloggen då och då ändå 🙂

Svar: Tack! Kul att du läser :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Helena:

Jag håller med ovanstående talare. Jag läser egentligen din blogg för att jag följer ditt liv om du förstår hur jag menar. Är inte så intresserad av samarbeten eller reklam men förstår att det är nödvändigt och ger bra tillskott till kassan. Men det är det privata som jag tycker är roligt att läsa. Sen hade jag själv aldrig kunnat dela mitt privata på det viset och jag förstår att du inte heller vill så det är ju dubbelt att be dig vara mer privat😂❤️ Men jag gillar att läsa om ditt liv och känslor Erika!

Svar: Tack Helena! Jag vet inte varför jag blivit mer privat här inne. Förr (innan barn) så delade jag av mig rätt så friskt om mitt liv. Jag tror det är det där att OM man är privat så tror många att de känner mig utan och innan och vet allt om mig. Och så är det ju inte. Väljer jag att skriva om något privat (som t ex den ofrivilliga barnlösheten och utmattningen) så betyder ju inte att jag delar med mig om ALLT. Svårt att förklara. Tack för att du kikar in och lämnar ett spår <3
Erika- familjeliv, träning och inredning

#4 - - Elin:

Tycker som dom två ovan mig, reklam är lite ointressant...men jag brukar ändå läsa dom inläggen. Gillar annars din blandning med inredning och så. Är skitkass på att lämna kommentarer efter mig, följer dig på IG och där är jag bättre på att gilla/kommentera, som att det är "lättare" där.

Svar: Tack snälla Elin för din kommentar <3
Erika- familjeliv, träning och inredning

#5 - - Tina:

Färre inlägg och då mest reklam gör att jag tittar in mycket mer sällan. Personligen är jag inte särskilt intresserad av inredning heller så därför lockar inte bloggen särskilt mycket längre tyvärr.

Svar: Tack för din kommentar! Vad skulle du vilja läsa om då? Kram.
Erika- familjeliv, träning och inredning

#6 - - Anonym:

Exakt som alla ovan. Så sällan det skrivs, och för att få så mkt kommentarer som du ber om gång efter gång krävs nog en mer up to date blogg. Reklam funkar hos Sveriges toppbloggare som inkomst men på varendas blogg eller insta är det dem själva sinsemellan som kommenterar. Alla dem som sitter i samma båt. Ger creds till varandra och ringar på vattnet så gillar nästa, och nästa. Det krävs en aktiv rolig intressant blogg :)

Svar: Gång efter gång? Så ofta ber jag väl inte om det? Och det är ju lite ”lönen” för en bloggare, att folk gillar och kommenterar. Jag försöker absolut inte livnära mig på bloggen (det krävs som du säger att man då uppdaterar ofta och har större konto) men tycker det är roligt att få en liten sidoinkomst av det. Och tycker du inte att min blogg är varken rolig eller intressant så behöver du absolut inte läsa den. Helt fritt!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#7 - - Tina:

Svarar på vad jag skulle vilja läsa om. En blandning som det var förr 😊 Jag gillar det mesta men inte när det blir för mycket av ett tema liksom.

Svar: Oki :) Jag ska försöka blanda lite mer. Tack för input! Trevlig helg!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#8 - - Madelene:

Tycker om blandningen och gillar DIY och renoveringstips men även det personliga. Samarbeten läser jag om det är nått som intresserar annars scrollar man lätt förbi :)

Svar: Tack snälla du!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp