Risgrynsgröt, på en fredag!

 
 
Alltså, risgrynsgröt är svårslaget såhär i juletider. Det fick bli kvällens middag. Kanske inte den vanligaste fredagsmiddagen, haha, men oj så gott det är! Vi har sirap, kanel och mjölk på vår gröt. Är uppvuxen med sirap på gröten (bara vid jul) och äåven killarna gillar det. Kanske inte så konstigt att lilleman tycker om det, det är ju socker i, haha. Vad har ni på gröten? 
 
 
 
Bakade de här frallorna till och kan verkligen rekommendera dem. De rivna morötterna gör de saftiga!
 
Det är så mysigt här hemma med granen och det luktar så gott i vardagsrummet. Är inte supernöjd med årets pynt i den och får liksom ingen röd tråd i pyntet. Men, det är ändå rätt så mysigt med allt blandat krafs och både gammalt och nytt. Arvid tycker den är megafin och det är ju klart det viktigaste!
 
Nu ska jag joina killarna i soffan och titta på film och äta glass. Har köpt hem den nya glassen från Sia med marsipan och har höga förväntningar. Någon som har testat den? Imorgon är det jobb för min del och Jon ska börja lägga golv i lillemans rum. Arvid ska till mormor och morfar för att bygga det årliga pepparkakshuset som han och hans morfar gör varje år. En mysig tradition de sins emellan tycker jag.
 
Och hörrni, tack för er feedback som jag bad om! Jag har förstått att ni inte gillar sponsrade inlägg men jag kommer i nuläget inte dra ner på dem. De är rätt så roliga att göra och så ger de lite extra inkomst vid sidan om. Och det är välkommet för tillfället. Ni får helt enkelt scrolla förbi dem till nästa inlägg :)  På tal om jobb så har jag en liten uppdatering om det. Men det får bli i ett annat inlägg.
En liten teaser såhär på fredagskvällen ☺
 
 
 
 
#1 - - Ulrika:

Dom såg ju supergoda ut :)

Svar: Ja och det var dem med :) Du måste testa!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Josefin:

Vi äter också tomtegröt med sirap, kanel och mjölk här hemma! Älskar risgrynsgröt vid den här tiden på året, oftast till frukost men kan hända att det blir kvällsmat ibland också :D

Frallorna ser väldigt goda ut!
Kram

#3 - - Anonym:

Sponsrade inlägg är väl inte hela världen- som du säger, det går ju att scrollan. Det viktigaste, tror jag, om man jobbar med sponsrade inlägg är att man kan ”balansera” med med mer personligt innehåll. Självklart väljer du själv hur personlig du vill och kan vara, men om du vill ha ”läsarperspektivet” så är så äkta det går ofta nyckeln till engagemang.

Fler sponsrade inlägg - mer ”vanligt innehåll”

Om du vill kan och orkar så tror jag att dina läsare uppskattar dina tankar och känslor om livets med och motgångar. Du brukar göra det bra, men återigen. Du får ju avgöra vad du mår bra utav. 😊

Hoppas du är med på hur jag resonerar!

Heja dig!

Upp