Tiden går så fort

Jag var nere på rean lite pliktskyldigt (jag vet att man absolut inte behöver men jag gillar ju att fynda som ni vet, haha) och hittade bra saker till Arvid. Polarn och Pyret rear ut deras gamla modeller av gummistövlar (tack Sabina för tipset!) och just gummistövlar behövs alltid nya till varje säsong. Tog ett par orangea för det vet jag att lilleman gillar. Så svårt med storlekar men tänker att han ska kunna ha dem i vår och sommar så tog storlek 33. Alltså vad hände?! STORLEK 33! Snart kan han och jag dela på skor, haha. Nä men de är såklart för stora nu men perfekta med en varm socka i. 
 
 
 
Hittade även ett par mysbyxor som matchar en av hans favorittröjor. Han gillar egentligen inte mysbyxor (han är verkligen pappas kille och vill bara gå i jeans) men tänker att de är sköna att ha under termobrallorna om och när vintern kommer på besök. Han tyckte i alla fall att de var snygga. De är ju gröna!
 
 
 
Och så kunde jag bara inte hejda mig angående mössorna! Jag har kikat på dem så länge och även om de inte var på rea så högg jag två stycken. En till Arvid och en till mig. Vi är ju BFF:s :)
 
 
 
Nu ska mannen och jag börja kika på andra säsongen av You som släpptes på Netflix häromdagen. Den är ju så bra! Arvid sitter på sitt rum och spelar Minecraft på Xbox. Som sagt, han växer för fort!
 
 
Allmänt, Arvid, Mode & skönhet | |
Upp