Så onödigt!

Det har varit en riktig otursdag för mig idag. Gav mig ut på liten loppisrunda helt själv strax efter lunch och skulle på hemvägen förbi Maxi och handla en liter jordgubbar. Fullt med bilar och jag tog en alldeles för snäv sväng och körde rakt in i baken på en parkerad bil. Så onödigt! Jag skyller ingen annan än mig själv och det var riktigt klantigt gjort av mig. Bägge bilarna fick bucklor och skrapmärken och jag blev helt chockad och visste inte vad jag skulle göra. Ringde dit pappa (som tur väl var hemma i Växjö) och han kom dit i ilfart. Jag, som är en lipsill, stod självklart och tjöt mitt på parkeringen och kände mig så dum. Ett snällt par kom och hjälpte mig tills pappa kom och till slut fick vi äntligen tag på ägaren till den andra bilen. Vi ringde till våra försäkringsbolag och allt var snabbt fixat. Men själv är jag 4500 spänn fattigare i självrisk och grämer mig över så onödiga pengar att betala. 
 
Dagen blev i alla fall bättre för vi bjöd hem familjen Szasz på kvällsmat och fika och hade så mysigt. Kidsen har lekt sen kl tolv idag och var mer än nöjda över en heldag tillsammans.
 
 
En helt annan sak. Jag letade fram alla Anna Janssons böcker som jag lånade av mamma för några år sedan. Det blev aldrig av att jag läste den serien så jag tänkte att det är dags nu. Kanske kan man läsa lite om kvällarna istället för att sitta med mobilen (konstigt, jag vet, haha). Är det nån av er som läst hennes böcker? Är de värda att läsas?
 
 
Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Vilken otursdag, men imorgon är en ny dag!
Älskar Anna Janssons böcker. Riktig semesterläsning!

#2 - - Amanda (Swedish Passport):

Nej fy så segt, förstår att det känns riktigt onödigt. Hoppas du inte är allt för skärrad efter det som hände, alla kan göra misstag! <3

Upp