Adventspaket

Har ni kommit någon vart med julklappsinköpen? Jag har köpt litegrann men tänker fixa det sista imorgon på Black Friday. Vi har bestämt att minska betydligt på klapparna i år (såklart inte mitt beslut, haha) eftersom det är så mycket annat på gång framöver. Lilleman kommer såklart få klappar men vi har dragit ner på paketkalendern med ett litet paket varje dag. Det skapar bara stress och blir bara massa småskit. Istället så kommer han få något han verkligen vill ha varje advent. Så första paketet är på söndag och då ska han få en Thanos-figur som vi köpte i Ullared tidigare i höstas. Vi får se hur mycket han kommer leka med den dock för på senaste har det mest varit Ninjago och Hot Wheels som gäller, haha.
 
 
 
Sen är det det här med tomtenissen med som varje advent flyttar in i väggen. Jag var tveksam till om vi skulle sätta upp dörren i år för jag tänker att Arvid kanske egentligen inte tror på tomten längre och att han är för stor. Men han har inte sagt något och när jag tog upp det lite smått så verkade han stentro på både stora tomten och lilla nissen. Hur är det med era 6-åringar, tror de på tomten? Jag tänker att det är kul så länge som det gör det och jag tänker minsann inte spoila något.
Så ja, nissedörren kommer nog upp i år igen. Mysigt om inte annat :)
 
 
Allmänt, Arvid | |
#1 - - Anonym:

Har en sjuåring och en tioåring som älskar när vår hustomte flyttar in:) den stora tror inte och den lille är väldigt skeptisk, men det är lika kul ändå. Vi vuxna uppskattar också vår hustomte, tradition som är rolig och mysig.

Svar: Underbart!!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp