En bra söndag

Den här dagen, den har varit en av de bästa på länge! Arvid och jag har haft egentid eftersom mannen varit på sjön och vi bestämde oss för att ha en riktig mysdag med pepparkaksbak och lite julpyssel. Jag hade först tänkt göra egen pepparkaksdeg men har inte hunnit det pga jobb så vi fuskade med köpedeg. Den var tyvärr inte alls bra att baka ut så pepparkakorna blev inte så fina (vi skyller på degen iaf, haha). Sen att den mesta av degen hamnade i lillemans mage hör ju till ;)
 
 
Är det förresten nån som sitter inne på ett bra pepparkaksdegsrecept? Tar mer än gärna emot det i så fall!
 
 
Efter bakningen drog vi ut i skogen för att knycka en liten gran på rot (lugn lugn, vi känner skogsägaren) och så passade vi på att leka Ninjago med. Det är det senaste enligt Arvid och jag gissar på att hans julklappar kommer innehålla just Ninjago lego. Arvid har varit på så roligt humör idag och vi har skrattat så mycket tillsammans. Det är härligt eftersom vi annars bråkar ganska mycket för tillfället han och jag. Eller kanske inte bråkar, men tjurar på varandra en del, haha. 
 
 
Jag fattar verkligen inte varför jag inte kan med min kamera! Jag tar urkassa bilder med den och jag saknar min gamla där alla bilder blev fina direkt utan redigering. Trist!
 
 
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | |
#1 - - Wifeey:

Men vilken mysig dag ni har haft tillsammans
Trist att ni tjurar på varandra men bra att de blev så mycket skratt tillsammans just när det enbart var ni två :D

Kram

#2 - - Kim:

BÄÄÄÄSTA pepparkaksdegsreceptet här! https://kimmi.blogg.se/maten/2010/july/margaretas-pepparkakor.html

Kommer från min mormors moster eller nåt sånt från början och gör det varje jul. Så bra!

Upp