War is over if you want it

Inlägget är ett samarbete med desenio.se
 
Som ni vet är inredning ett av mina största intressen. Jag skulle nog till och med kunna sträcka mig till att det är något som spelar oerhört stor roll för mitt välbefinnande och även mående. Det är verkligen viktigt för mig att ha det fint runtomkring mig och att miljön jag vistas och lever i tilltalar mig. Förutom snittblommor (som är mitt bästa tips för att piffa upp ett trist rum) tycker jag att det som hänger på väggen gör mycket för rummet. Själv gillar jag att blanda allt från posters och citat till målade canvas och fotografier.
 
När det kommer till just posters så har desenio.se ett stort urval. Där finns de flesta kategorier att välja mellan och en kategori jag ständigt hamnar på är den här. En stor favorit hos mig är den fina postern med John Lennon och Yoko Ono ♥
 
 
Den här ska jag allt ta och klicka hem! Älskar den!
 
 
 
Den här skulle passa fint i Arvids rum! Till hans kommande gröna väggar :)
 
 
 
Den här postern är ju ruskigt lik de tavlorna som jag målar, haha. 
 
Om man tycker det är klurigt att själv sätta ihop en tavelvägg så har de redan färdiga kombinationer att inspireras av. Det är bara att gå in på den bild man gillar och klicka hem tavlorna på just den väggen. Hur smidigt som helst! Förutom posters så har de även ett stort urval av ramar i flera utföranden.
 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
Upp