Gästrummet 2.0

Vilken härlig och lugn helg jag har haft! Igår vaknade jag dock tyvärr med huvudvärk som höll i sig hela dagen. Därför bestämde jag mig för en hemma-dag med inga som helst måsten. De dagarna kommer inte alltför ofta för en rastlös själ som jag. Mannen var på sjön och lilleman hade en kompis över hela dagen och jag skrotade runt i myskläder på nedervåningen och bara njöt av att inte göra någonting. Eller jo, jag pysslade ju, haha! Och tittade på tv. En perfekt lördag enligt mig! Att det dessutom spöregnade hela dagen fick mig bara på ännu mer myshumör.
 
Jag blev äntligen klar med lampan i gästrummet och nu hänger den på plats. Jag är så nöjd med den och den passar i just gästrummet som är litet och tänkt att ska vara av lite romantisk touch. Vill ni veta hur jag gjorde den så lämna gärna en kommentar så kan jag knåpa ihop ett inlägg till er.
 
Här kommer några bilder på gästrummet som jag nu är helt klar med. Ingen stor förändring alls men andra bokhyllor har kommit upp på väggen och likaså en spegel. Tycker mysfaktorn där inne är riktigt hög nu och jag tror nog att våra kommande gäster (som oftast är bror med sambo) kommer trivas därinne. Tanken är att detta rummet så småningom ska bli en del av badrummet då väggen till vänster ska rivas. Men det är ett projekt längre fram och tills dess får det vara gästrum.
 
 
Det är så mysigt här inne nu!
 
 
En helfigurspegel från Rusta och ljusgirlang från Clas Ohlson. Den påminner lite om lampan tycker jag allt!
 
 
Såhär ser lampan ut när den är tänd. Fint ljus.
 
 
Som en maräng!
 
 
 
Vita pioner av servetter.
 
 
Vasen från Dollarstore som jag sprayade står här inne.
 
 
Mysig pläd och mysig katt!
 
 
Klicka gärna på hjärtat om ni gillar inlägget och som sagt, lämna en kommentar om ni vill ha beskrivning på lampan!
 
 
 
 
 
Upp