Chailatte & plugg

 
Äntligen sitter jag ner. Var uppe med tuppen och städade, veckohandlade och gjorde lite ärenden i stan. Nu är huset nystädat och lunchen ligger i magen. Resten av eftermiddagen stavas P-L-U-G-G. Bäst att köra på orderntligt nu så jag blir klar till jul som jag har planerat. Men blir jag inte det så är det inte hela världen. Det är det som är så bra, att jag bestämmer takten helt själv.
 
Ni som följer mig på insta har nog sett att jag fått ett extrajobb. Jag jobbar nu, utöver min deltidstjänst på Svenssons, även som medlemsrådgivare på Wellness studio i Alvesta. Jag hade min första riktiga kväll igår och det gick bra. Tanken är nu att jag ska jobba två kvällar i veckan (till att börja med) och det gör att jag kommer upp lite i tjänstgöringsgraden. Nu slipper jag förhoppningsvis oroa mig för inkomstbortfall och dessutom öka på min SGI lite. Det är något som stressar mig lite. Om jag någongång blir sjukskriven igen eller, vilket ändå drömmen är, får fler barn så vill jag inte behöva noja mig för dålig föräldrapenning. Klarar sig gör man oftast alltid men det skulle vara skönt att kunna ta bort just det orosmomentet.
 
 
Nu ska jag dricka upp min chailatte och logga in på kursportalen. Vi hörs snart igen!
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - FSHD Daniel:

Pengar är absolut inte allt, men det är skönt om man inte behöver tänka på varenda krona jämt :)

#2 - - jessica:

Vad pluggas?? Varmt lycka till oavsett=)
Pengar är bra, livet blir lite lättare om man slipper oroa sej <3

Svar: Jag pluggar till certifierad inredare :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Sarah:

Vad roligt att din första kväll på nya jobbet gick bra :)

Svar: Tack!! :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#4 - - Emelie:

Vad pluggar du för något? Ibland kan jag tycka det är mysigt att plugga någon kurs medan jag jobbar. Men ibland är det fruktansvärt XD Kika gärna in på min blogg <3

Svar: Jag pluggar till certifierad inredare :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp