Det här med golv

Detta inlägg är i samarbete med Golvshop
 
Ni vet ju hur jag älskar hemma-projekt. Det där med att mini-renovera våra rum är bland det roligaste som finns! Och dessutom om man kan göra det för en hyfsat billig peng. Får inte bli för dyrt eftersom jag är så ombytlig av mig, haha. Ett rum som jag (igen!) vill ta tag i är Arvids sovrum. Eftersom han numera har allrummet på övervåningen till lekrum så sover han i princip bara i sitt sovrum. Så där vill jag ha det lugnt och harmoniskt. Jag målade ju hans ena vägg i svart för ett par år sedan och det blev bra men lilleman själv säger att han vill ha gröna väggar. Så kanske att det får bli det nästa gång. Alltså inte grön-gröna utan mer någon murrig grön färg.
 
Nytt golv är dessutom ett måste för det som finns där nu är både väldigt slitet och liksom halt. Inte alls fint. Vi tänker oss något liknande golv som vi har i allrummet och hallen på övervåningen. Det här laminatgolvet från Pergo tycker jag är snyggt! 
 
 
Lite ljusare än det vi har i de andra rummen men tror de skulle göra sig fint till grönmossiga väggar. Tror ni inte?
 
Pergogolv har tre ytskikt för att göra golvet riktigt slitstarkt. Det tål slag och fallande föremål bättre än något annat laminatgolv. Det är även reptåligt. Dessutom är det miljömärkt med Svanen. Win win! 
 
 
 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
Upp