En dag för återhämtning

Hej på er! Idag har jag ledig dag från Svenssons och jag har bestämt mig för att ha en "ta hand om mig själv-dag". De senaste två veckorna har jag känt mig lite ur fas och har varit dålig på återhämtning. Jag har sen sjukskrivningen förra året inte känt någon som helst tendens till stress och ångest men häromdagen kröp en olustig känsla på sig. Hade svårt att ta djupa andetag och kände mig konstig i kroppen. Jag må jobba endast 60% på jobbet men det är stressande att känna att jag måste ta till extrajobb för att klara månaden. Det hade varit enklare om jag hade haft ett och samma jobb att hålla mig till och klarat mig på det.
 
Idag ska jag i alla fall rå om mig själv. Jag ska läsa tidningar, dricka kaffe, göra ansiktsmask och vid lunch ska jag på en efterlängtad LPG-massage. Har fått chans att testa på det till ett bra pris och det ska bli så spännande. Och skönt. Hoppas jag, haha.
 
 
Fick en jultidning av mamma och så har Svenssons släppt höst- och vinterkatalogen. Detta får bli dagens sysselsättning :)
 
 
Allmänt, Jobb, Träning & hälsa | |
Upp