Ledig fredag

Det må vara Kanelbullens dag, och även om jag har en bulldeg på jäsning i detta nu, så blir det en dadelboll för mig till fikat istället. Jag behöver verkligen se över mitt sockerintag i alla fall mitt i veckan så det här är ju klart mycket bättre än en kanelbulle. Även om jag inte kan lova att det inte slinker ner en liten liten en i min mage när killarna ska bli bjudna efter jobb och skola. Att det ska vara så svårt att låta bli det där farliga sockret!
 
 
 
Ledig igår och idag och imorgon hoppar jag in extra för en kollega. VI hade kampanjavslut i veckan oh då är det alltid lite stressigt så det har varit skönt att vara hemma ett par dagar nu. Jag har pluggat, städat (kan inte låta bli, haha) och varit inne i stan för lite ärenden. Igår hade lilleman och jag en supermysig eftermiddag. Han hade en tid hos tandläkaren (som han skötte galant!), frissan och inhandling av höst- och vinterskor. Och så avslutade vi med just fika på Grand efter. Suck. Jag hade ju kunnat nöja mig med bara en kaffe liksom.
 
Men idag efter lämning i skolan stack jag till gymmet och fick till ett riktigt bra styrkepass. Så jag tänker att det jämnar ut sig ☺
 
 
 
 
Allmänt, Mat, dryck & bak | |
Upp