Sovrummet 2.0

Ledig tisdag och vet ni, jag gör just nu ingenting. Så skönt! Efter att ha lämnat Arvid i skolan åkte jag hem och satte mig i soffan med kaffe och lite vloggar på tvn. Jag ska efter lunch ta tag i pluggandet och jag har en bra magkänsla över det idag tack vare den stillsamma förmiddagen. Den där viktiga återhämtningen har jag äntligen tagit tag i :)
 
Knäppte några bilder från sovrummet med som jag tänkte bjussa på. Fixade ju lite därinne i helgen och jag är mer än nöjd med resultatet. Den nya lampan och bäddningen blev wow! Ni som följer mig på insta har redan sett så för er blir detta bara en bonus, haha.
 
 
 
Jag ändrade om lite med sänghimmeln och istället för att ha det hängande i varje hörna som tidigare så ligger nu tyget lite hej vilt över vajrarna i taket. Över sängen hänger det också tyg och nu är det som att sova under ett fluffigt moln. Så mysigt! Sänggaveln har vi tillverkat själva, påslakanet är i linne från HM Home och tavlan ovanför sängen är målad av Lina Gardelid. Älskar den!
 
 
Och så den fina lampan då! Visst gör den sig snygg till kalkfärgen på väggarna? Lampan heter Falkland och är från Danese Milano. Hittade den på outlet-avdelningen på jobbet för ett himla bra pris. Så så nöjd!
 
 
De gammelrosa byrålådorna är nu ett minne blott! De har jag istället målat i samma färgkod som väggarna. Fast inte i kalkfärg då. Bytte knoppar till lite mer stilrena. Hittade de på Biltema av alla ställen. Bomullskvisten gör sig fin i födelsedagsvasen och det gamla fönstret hittade jag på vinden. Lampan är faktiskt från Rusta och är en kopia av Balad-lampan från Fermob tycker jag. Den går på batteri och ger perfekt mysbelysning på kvällen.
 
 
Tavellisterna har jag också målat i samma färg som väggen så de smälter in. Är inte så nöjd med det som jag har på listerna men det får jag ändra om efterhand. Det får duga för nu.
 
 
Lampan i fönstret var en riktig chansning, haha. Hittade den på Rusta när lilleman och jag var där i helgen och slog till. Tycker den är lite läcker med prismorna. De är i och för sig i plast men på håll ser de ju bra ut. Tycker den är lite snygg på något sätt. Vad tycker ni? (Visst är det vackert med de gula löven utomhus? Hösten är så fin!).
 
Gillar ni detta inlägget så blir jag såklart glad om ni lämnar en kommentar eller klickar på Gilla-knappen! Kram!
 
 
 
 
#1 - - Anna:

Jättefint! Vad mysigt ni har det!

#2 - - gosansgodsaker.blogg.se:

Så mysigt ^^

#3 - - Anonym:

Vilket bra ikeahack av byrån!

Upp