Stakar & stjärnor

I samarbete med lampan.se
 
Det är bara drygt en månad kvar tills man får lov att ta fram adventsbelysningen och ni kan ju tro att jag längtar! Samma pirr och längtan varje år, haha. Jag var uppe på vinden häromdagen och inventerade i mina adventsstakar och inser att jag kanske måste (ja, måste!) köpa en ny till detta året (kan man liksom ha för många?!). Jag vet precis hur den ska se ut och jag har hittat den bästa kandidaten på en sida med hundratals lampor på en och samma plats. 
 
 
Ja, titta bara!  Den är skrämmande lik en himla fin taklampa som jag spanat på (ni vet alla vilken, haha) men eftersom mannen vägrar lägga pengar på just den lampan så borde ju den här vara rena rama fyndet för hans plånka, haha. Den skulle passa så bra i vårt vardagsrum och expedition övertalning börjar nu! ☺ Den här skönheten är från Star Trading.
 
Och när vi ändå pratar om adventsbelysning så kan jag ju passa på att visa den finaste julstjärnan! Har ni sett något vackrare? Den hade hängt fint i sovrumsfönstret.
 
 
 
 
Jag tycker det kan vara rätt så svårt med julbelysning eftersom man inte har det framme så länge. Fast samtidigt, är det någon gång man ska smacka på ordentligt och gå all in så är det väl ändå i juletider, haha. Risken att man tröttnar den dryga månaden man (jag) har det framme är nästintill obefintlig. En annan sak att tänka på är ljusstyrkan. Det ska inte lysa för starkt, men inte heller för svagt. Och så är det smidigt med en inkopplad timer med tycker jag.
 
Åå vad jag längtar efter advent nu (tiden innan jul är väl ändå den bästa!) och att få plocka fram våra stakar, stjärnor och ljusslingor. Och kanske att det blir en ny adventsljusstake även detta året *blink blink Jon* :)
 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
Upp