Att jämföra lån

Inlägget är ett samarbete med enklare.se
 
Det här med att låna pengar är ett ganska känsligt ämne när det kommer till att blogga om det. Man vill inte uppmuntra sina läsare om att låna pengar som man kanske egentligen inte är i behov av. Så mitt syfte med detta inlägget är inte om att låna pengar. Utan helt enkelt om att jämföra vilket lån som passar en bäst. Kanske behöver man ett lån till renovering, bilköp eller annan utgift och då kan det vara både bra och fördelaktigt att jämföra olika banker och andra låneaktörer. Enklare.se hjälper en med det. Och det bästa- helt kostnadsfritt.
 
Vi har pratat lite om att i framtiden renovera badrummet på övervåningen. Till en början så har vi tänkt att kolla med vår bank om vad ett lån skulle kosta. Det smartaste av oss skulle nog vara att lägga det på vårt huslån. Men det behöver ju inte alls vara så. Enklare.se hjälper oss att kolla vart vi hittar den bästa räntan och lånevillkor. Förutom att man har kostnadsfri rådgivning så görs det endast en kreditupplysning på en. 
 
Att använda sig av enklare.se är precis som det låter- enkelt. Man fyller i en låneansökan på hemisdan och får sen återkoppling med det lånet som är bäst för just dig. På detta sätt får man den bästa hjälpen och dessutom utan massa bankmöten i ett tidigt skede.
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp