Det bästa med att pendla

Inlägget innehåller annonslänk från BookBeat
 
Jag har än så länge inte tröttnat på att pendla till jobbet. Och detta är tack vare en kopp kaffe i termosmugg och bästa Bookbeat. Det tar mig 35 minuter att köra till jobbet enkel resa (ingen tid alls om man bor i en storstad men nu gör ju inte jag det, haha). Jag känner mig lugn och väldigt avstressad av att bara ha händerna på ratten, sippra på mitt kaffe och lyssna på en mysig bok. Jag håller mig dessutom vaken vilket är ett plus vid bilkörning ;) 
 
Just nu lyssnar jag på "Ett mörker mitt ibland oss" av fantastiska Mari Jungstedt. Älskar hennes böcker! Innan dess lyssnade jag på en feelgood-bok av Jenny Leeb. Sen jag började pendla så har jag avverkat 5-6 böcker, och det bara i bilen. Annars lyssnar jag mycket när jag promenerar eller donar här hemma. Man kan ju i princip lyssna jämt.
 
Jag har testat flera liknande tjänster men måste ändå säga att BookBeat är den bästa! De har ett stort utbud av böcker och är enkel att navigera i. Känner man att man hellre vill läsa än lyssna så funkar det precis lika bra. Smidigt att ha alla sina favoritböcker i mobilen eller paddan ju!
 
Just nu får man testa gratis i 30 dagar (oftast är det bara 14 dagars testperiod av sådana här tjänster) om ni registrerar er på denna länken. Vill man efter testperioden fortsätta så kostar det endast 149:- i månaden. Så värt det tycker jag! Ingen bindningstid är det heller och det är ju super! 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Annie:

Bra att det finns olika sätt att läsa böcker på som passar vid olika tillfällen och för olika människor :)
Jag har dock svårt för ljudböcker, jag brukar mest bara läsa vanliga pocketböcker :P

Upp