Mini & jag

 
Som så många andra mammor så har även jag passat på att köpa varsin tisha till Arvid och mig från Gina Tricots nya kollektion av fantastiska Margaux Dietz. Köpte först varsin långärmad men eftersom varken jag eller mini gillar tjocka tröjor så bytte vi till de här istället. Jag kan tänka mig att det kommer bli en favorit för oss båda att ha när vi skrotar runt här hemma.Jag älskar att tönt-matcha! ☺
 
Idag har det varit en riktigt seg dag tycker jag! Började med att ge mannen sovmorgon (han är alltid den som går upp med Arvid annars på helgerna eftersom jag är så nedrans morgontrött) och satte sen igång en bulldeg. Jag har börjat hjälpa mamma med att baka till hennes pensionärskompiar så det blir en del bullar i veckan. Jag gillar ju att baka så det är bara kul att kunna leverera. Vi har även hunnit med en runda in till stan. Vi sa till Arvid att han fick ta lite pengar ur sin spargris och köpa sig någon leksak om han ville. Så ett gäng Hot Wheels-bilar blev det. Jag hittade även nåt för mina födelsedagspengar som ni kan se på min insta (diybyerika) och som är perfekt nu till alla höstkvällar.
 
 
Nu ska vi strax äta middag och sen funderar jag på att ta mig till gymmet och testa den nya trappmaskinen som kommit dit. Jag är såå dålig på att både äta nyttigt och träna regelbundet nuförtiden och jag blir riktigt besviken på mig själv. Jag var ju så himla motiverad i våras och fick så fina resultat. Nu känns nästan allt förgäves även om jag vet att det inte är så. Det är ju helt enkelt bara att ta sig i kragen men det är så svårt för tillfället. Ge mig gärna era bästa motivationstips om ni har några på lager!
 
 
Min fina fina unge! ♥
 
 
Allmänt, Familj, kärlek & vänner, Träning & hälsa | |
#1 - - Anna S:

Du kommer vara nöjdare i morgon om du börjar redan idag! Ta ett bra val i taget och tänk inte för stort på en gång.. Du har gjort det innan och kommer fixa det igen!

Upp