Tacos & jobbsvammel

Gokväll! Här hemma kör vi tacofredag en dag försent. Lilleman är hos mormor och morfar inatt så mannen och jag är själva. Tacos, film och en skål godis låter ju som en helt okej lördagskväll, tycker ni inte? :)
 
Jag har varit ledig sen i torsdags och har ägnat dagarna till att baka, baka och baka. Haha. Jag hjälper mamma med att baka till hennes pensionärer och eftersom min tjänst på Svenssons har minskat något så behöver jag alla extrakneg jag kan få. Och jag gillar ju att baka så det passar bra. Som sagt, min tjänstgöringsgrad har minskat pga omorganisation och det är såklart alldeles för lite för att klara sig. Har man hus, lån och barn så är inte 60% mycket att hänga i granen. Jag letar efter extrajobb men vill helst inte ta vad som helst. För även om jag känner mig alert efter förra årets sjukskrivning så har jag ändå varit och nosat på den den dä väggen och jag är livrädd att hamna där igen. Så tills jag vet hur jag ska gå vidare så får jag passa på att ta de extrapass som finns på jobbet och fortsätta baka. Jag kommer även försöka göra lite fler samarbeten här på bloggen och det hoppas jag är okej för er och att ni har förståelse för. Det ger lite extra klirr i kassan och det är välkommet nu när läget är som det är. Kanske är det till och med samarbeten som några av er får användning för.
 
Ja det blev lite kvällsbabbel från min sida men jag kände att jag ville berätta hur det ligger till. NU ska jag krypa upp i soffan jämte mannen och hålla handen. Han är så fin min stora kärlek och alltid lika stöttande. Vad skulle jag göra utan han och Arvid i mitt liv? ♥
 
 
 
 
Allmänt, Jobb | |
Upp