Det blir mycket gjort när man måste vara hemma

Man har nog aldrig fått så mycket gjort på hemmaplan som de senaste veckorna. Det faktum att man helst ska hålla sig hemma pga rådande omständigheter medför storrensade hem, välfixade trädgårdar och solbrända ansikten. I alla fall när det gäller oss. Vi har varit väldigt flitiga och fixat här hemma. Förra veckan tog Jon tag i vinden som vi skjutit på allt för länge. Där är massor av grejer som är kvar sen Jon bodde här när han var liten och han har kört flera släp till tippen och vi har rensat bland Arvids bebiskläder och leksaker. Vi har beställt en massa plastbackar med lock som kommer i veckan och då ska allt sorteras ordentligt. Skönt att få ordning. Jag har annars en förmåga att bara ställa upp allt innanför vindsdörren, till Jons stora förtret.
 
Idag har jag fixat lite i trädgården och planterat lite penséer och rensat i stora krukan som jag hade kryddor i förra året. Jag trodde att allt bara var att hiva men det ser ut som att både citronmelissen och timjanen tar sig. Trodde inte de var fleråriga. 
 
Imorgon tänkte vi kolla om vi kan bygga ihop något lite miniväxthus av några gamla fönster som ligger i boden. Jag har en idé om hur jag vill att det ska se ut och det ska bli spännande att se om det kan bli något liknande. 
 
 
 
Både gurkor och tomater har växt duktigt i köksfönstret. Det kan väl inte vara för tidigt att ställa ut de i växthus nu va?
 
 
#1 - - Sabina:

Vi ställde ut våra i växthuset Igår 😍

#2 - - Kikki:

Ja det är härligt att odla. Det gör jag också. Tomater ska ha minst +15 så det beror på var du bor om du kan plantera ut...

Upp