Gött häng i sommar

Inlägget är i samarbete med Nordiska rum
 
Hörrni, vädret! Tänk vilken härlig tid vi har framför oss nu (om man bortser från pandemin såklart) med varmare och ljusare dagar. Fågelkvitter, sol och nysopade gator får en ju ändå att känna lite hopp. Håller ni inte med? Jag har tänkt att spendera så mycket tid som möjligt i vår stora trädgård nu under våren och sommaren när man ändå är permitterad från jobbet. Jag inväntar dock lite mer värme innan jag sätter igång med att göra fint på vår altan på framsidan. Drömmen är som ni vet en splitter ny och då helst inglasad, men det får vi vänta ett par år med. Så projektet för i år (som varje år, haha) är att göra rent med högtryckstvätt och skura ordentligt. Blommor ska planteras i krukor och utemöbler ska ut. I år ska jag i alla fall inte ställa mina tomatplantor där. De tar alldeles för stor plats och får inte tillräckligt med solljus. Så förra året mognade inte tomaterna förrän i oktober, haha.
 
Till utemöblerna då. Det finns ju en uppsjö av både lounge och matmöbler och i år är jag nog sugen på att ha något mer i just loungestil. Kanske ett par sköna soffor och ett lägre bord. Tanken har funnits att försöka få tag på EU-pallar och göra något eget av. Och så lite enkla pösiga dynor till. Som soffbord vill jag ha något rejält så man får plats med tallrikar och mat och inte bara kaffekoppen.
 
Och så till pricken över i:et. Tänk att få ha en sådan här i ena hörnan!
 
 
Jag har länge sneglat på en just sådan hängstol. Visst ser den skön ut? I den skulle jag mer än gärna vilja spendera sommarfrukostarna med en kaffe i ena handen och en pocket i den andra. Inte långt kvar nu tills frukosten kan intas utomhus :)
 
 
 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
Upp