Matchande badbrallor

Godmorgon lördag! Veckorna springer förbi och vi är redan inne i april. Helgen ska bjuda på fint väder och även nästa vecka det bli varmt och soligt. Imorgon kommer mamma och pappa på besök och de har inte träffat lilleman på snart 4 veckor så deras abstinens är stor. Dock så blir det på avstånd och utomhus men vi ska grilla och sitta ute och äta och det är ju helt klart bättre än att inte ses alls. Det är helt klart en märklig tid vi lever i och jag har inte varit orolig innan men nu är det en ständig klump i magen. 
 
 
 
På tal om lilleman så har vi behövt fylla på hans garderob inför våren. Gjorde beställning både från HM och Next som kom i veckan. Beställde bland annat ett par sneakers från Adidas och jag kan inte fatta att kiddot drar storlek 32 i skor nu! De är såklart inga skor han kommer ha i skola och på fritids utan vid lite mer fina tillfällen.
 
 
 
 
Annars så blev det mest t-shirtar (tycker Next har riktigt fina och i så otroligt bra kvalitet), pyjamasar och så ett par badbyxor som även Jon fick i matchande print. Båda killarna var nöjda och de kommer såklart vara snyggast på beachen i sommar :)
 
 
Allmänt, Mode & skönhet, Till lilleman | |
#1 - - Anonym:

Hehe Oliver kör st. 34. Vi börjar använda samma strumpor 🤪

#2 - - Anonym:

Hehe Oliver kör st. 34. Vi börjar använda samma strumpor 🤪

Upp