Pokémon go & update

Arvid har fastnat för Pokémon go och häromdagen när vi ändå var lediga (läs:permitterade) så testade vi att ladda ner appen och leta pokemons här hemmavid. Både han och jag är lite rookie i spelet och jag tror vi behöver läsa på lite hur allt går till men det var roligt att leta och fånga. Dessutom skönt att vara ute och njuta av vårvärmen. Det har blivit lite väl mycket Minecraft på sistone pga förkylning så detta är ju toppen! Det finns inte så många pokemons att fånga här ute på landet så någon kväll ska ta oss in i samhället och gå där. Rolig familjaktivitet tycker jag!
 
 
Ja, och så lite om läget just nu. Sen i måndags är jag permitterad från jobbet på halvtid och jobbar nu bara några få timmar i veckan. Känns såklart riktigt trist men samtidigt så är jag så enormt tacksam att jag inte blivit av med jobbet som så många blivit nu i och med corona. Man får försöka se det positivt och ta dag för dag. Det kommer också komma en tid efter pandemin och under tiden får vi helt enkelt bara ta vårt ansvar och följa alla riktlinjer. Jag ska ta vara på den här tiden och umgås extra med lilleman, komma igång med promenader och så ska jag göra klart inredningskursen som blivit lagd på is eftersom det blev en hel del med jobbyte och annat. Men visst är världen helt galet märklig för tillfället och allt känns som en film tycker jag.
 
Jag ska även försöka publicera fler inlägg här inne på min lilla blogg och det hoppas jag såklart att ni uppskattar. Jag vill att ni ska se min blogg som en inspirationskälla och gilla vad jag skriver. Så lämna gärna likes och kommentarer och tips på vad ni vill läsa om. Vet att jag uppmanat er till det så många gånger tidigare men som bloggare är det just det som är lönen för de inlägg som publiceras. Jag kan inte fatta att jag har bloggat i snart 11 år! Tänk vad mycket roligt att gå tillbaka till. Jag älskar att läsa mina gamla inlägg och minnas tillbaka. Är det någon speciell kategori eller inlägg här inne som ni gillar? Blir som sagt superglad om ni vill dela med er ♥
 
 
 
 
 
Allmänt, Arvid, Bloggen, Jobb | |
#1 - - Maria:

Tack för en fin blogg! Jag vet att detta antagligen är ett känsligt ämne, och jag förstår om du inte vill skriva om det då det är privat. Men skulle du kunna skriva ner tips och erfarenheter om hur man tänker positivt när man försöker skaffa barn. Jag och min fästman har nu försökt i över 2 år, och var på väg att få, förhoppningsvis, starta ivf som nu har blivit avbokat på obestämd tid på grund av corona. (vi bor inte i Sverige). Vi båda är hemma i karantän sen två veckor tillbaka, då våra jobb har stängt ned, och jag håller på driver mig själv till vansinne genom att tänka på bebis hela tiden. Känner mig fruktansvärt hemsk som fokuserar på detta med allt som sker runt omkring i världen. Men jag känner mig totalt knäckt att ivf inte blir av då det var planerat, och att väntan blir ännu längre. Jag behöver verkligen hjälp, att hitta något som får mig att tänka positivt, i alla fall en liten del av mig. För detta är hemskt.

Upp