En liten weekend

I helgen har vi varit i Jönköping. Bokade tidigare i veckan en hotellnatt med inträde till Rosenlundsbadet för att avsluta sportlovet på bästa sätt. Vi hade det mysigt men badhus är inte riktigt min grej. Mycket folk och omständigt med ombyte och allt när man skulle bo på hotellet. Men lilleman var mer än nöjd och det är huvudsaken! Vågmaskinen var en klar hit och han gillade den allra mest. Efter bad, dusch och incheckning åkte vi till Asecs ett par timmar. Där blev det lite shopping och sen sushi för att ta med upp på rummet. Sushi (eller "Shussi" som Arvid säger, haha) är helt klart en favorit för mini och mig. Pappan är inte lika frälst i det men åt för att vara schysst, haha. Lite lördagsgodis och tv på det och så somnade vi ovaggade. Idag, efter en fantastisk frukostbuffé (det jag gillade mest med hotellet) så åkte vi till Asecs en sväng igen och avslutade med lunch på Ikea innan vi åkte hemåt.
 
 
Det blev mest shopping till lilleman men även jag hittade mig ett par jeans. Jag avskyr att ha jeans på mig men de här Molly från Gina Ticot är väldigt mjuka och höga i midjan. De håller in och sitter inte för tajt, haha. Gillar den våriga färgen med! Brödkorgen är en nyhet från Ernst och jag har länge letat efter den perfekta bröd/bull/fika-korgen så denna sista knep jag. Och så det härligaste linnevattnet från Washologi och ett gott té, som ska testas ikväll.
 
Nu sitter lilleman vid sitt älskade Minecraft (han hade längtat efter det sa han på vägen hem) och vi päron pustar ut efter lite städ och tvätt. Söndagskvällen blir lugn och jag ska ladda inför ännu en busy vecka på jobbet. Som sagt, januari och februari är verkligen medlemsrådgivarnas bästa tid på gymmet! ☺
 
 
#1 - - Liv:

Vad mysigt med en liten hotellvistelse!

Upp