För ett år sedan

Här hemma går vi fortfarande i pyjamas. Eller i alla fall Arvid, haha. Men är vädret som det är så är det helt klart okej att skrota i pyjamas hela dagen. Varken han eller vi vill direkt gå ut en dag som denna. Jag var inne i stan en snabbis för lite ärenden och jag såg att byns lilla badplats nere vid ån är i princip begravd under vatten och bänkarna på gräset bredvid syns knappt. Lite läskigt men om jag minns rätt så var det likadant för ett par år sedan. Jag är i vilket fall som helst glad över att vi inte har någon källare. Puh!
 
 
 
Nu till en helt annan sak. Kommer ni ihåg vilken bra form jag var i förra året. För ganska exakt ett år sedan började jag träna och äta enligt Sabinas schema och jösses så bra jag mådde. Sen kom sommaren och ett nytt jobb med pendling och jag kom liksom ur gängorna. Jag hann inte träna som tidigare och tyvärr så blev även kosten lidande. Så himla dumt! Men såklart inget som inte går att rätta till. Hösten och början av detta året har inte varit det bästa ur hälsosynpunkt för min del och jag inser att jag behöver komma lite i fas igen. Jag har, pga flera anledningar, lagt på mig i vikt (absolut inget ohälsosamt men jag mår inte bra av det). Man blir visst inte fit av att bara jobba på ett gym, haha. Ett par tre pass i veckan ska jag försöka få till och äta bra och näringsrik mat. En dag i veckan får jag fuska med godis men that's it! Igår var förresten både mannen och jag på gymmet och det tog mig tio år att få dit han tillsammans med mig, haha. Nu ska vi peppa varandra och göra det tillsammans. Det blir bra det här :)
 
 
Libapizza är så gott (och en mycket nyttigare variant än vanlig). Perfekt söndagslunch!
 
 
 
 
 
Allmänt, Träning & hälsa | |
#1 - - Anders:

Lägg ner godis helt eller max en gång i månaden så att du får bort sötsuget så blir det ännu lättare att få resultat.

#2 - - Liv:

Det är lite läskigt när det regnar så himla mycket faktiskt... Sitter i huset och bara väntar på att det ska börja läcka någonstans, haha. Och nu är det storm. Riktigt busväder de senaste månaderna!

Det kan vara så svårt att komma tillbaka till de sunda vanorna när man väl hamnat lite off... Måste själv komma igång med träningen nu efter graviditet. Fått vila tillräckligt ;-)

Upp