Inredningskaos & fullt upp

Det var visst några dagar sen sist. Det är mycket som händer i livet just nu och veckan har varit fullbokad. Förutom mycket i privatlivet så är det full rulle att jobba som medlemsrådgivare på ett gym i januari. Många nyårslöften som ska uppfyllas. Men det är så roligt och jag gillar verkligen min nya arbetsplats och kollegor. Februari kommer att vara lika hektisk men det är ju så jag gillar det. I lagom dos dock men jag har hittat en bra balans.
 
Här hemma är det också lite kaos, haha. Vi var på Ikea för några dagar sen och införskaffade ett nytt (bra med ett extra) sofföverdrag. Ett ljusare. Jag ville först ha det vita överdraget som är till Söderhamnssoffan men Jon övertalade mig till att i alla fall ta det beiga. Det är lite spräckligare och inte lika känsligt för smuts. Plus att det känns lite mer exklusivare än det vita. Tycker jag i alla fall. Jag gillar det mörkgråa som vi har men tycker det är fint att få in lite ljusare nu när våren är på ingång. Och tänk vad man kan förändra med textilier! Ett bra, och billigt, sätt att göra stora förändringar när den mörka årstiden går till en ljusare.
 
 
När vi är klara med soffan ska jag åka in till stan för att köpa en helgbukett och kika på nya glasögon. Via mitt abonnemang hos Synsam så får jag byta till ett par nya nu i februari utan någon extra kostnad. Kul att förnya även fejset ju, haha. Och så fyller min kärlek år om ett par veckor så presentspan ska med göras. Ikväll ska vi på kalas/inflyttningsfest hos Jons bror och det ska bli himla trevligt!
 
 
#1 - - Angelica Wåhlin:

Skönt att du hittat balans :)

Upp