Betong

Igår åkte resten av julen ut och de "vanliga" fönsterlamporna åkte fram. Är ni precis som jag som tröttnar på de man redan har så fort de åker fram i januari igen? Och det är inte riktigt läge att köpa nya årets fattigaste månad, haha. Så snacka om att jag blev positivt överraskad när jag hittade den här nedan till ett löjligt bra pris inne på Clas Ohlson av alla ställen! Nästan precis exakt vad jag var ute efter till köket. Att jag dessutom norpade utställningsexemplaret satte ned priset ytterligare. Ibland ska man ha tur!
 
 
 
Till vardagsrummet vill jag egentligen ha en Flowerpot men vill inte riktigt lägga pengar på en sådan just nu. Var bra nära att köpa en när jag jobbade på Svenssons men gjorde av någon konstig anledning aldrig det. Nåja, ingen idé att ångra det nu. För övrigt så är jag nedrans sugen på att förändra lite här hemma. Det brukar bli så efter jul. Jag gillar vårt hem så mycket men tycker det är roligt att ändra om litegranna inför varje årstid. Bara det att byta kuddar i soffan, köpa nya växter eller byta tavlor gör så mycket tycker jag. Inga stora utgifter behövs och även om jag gillar förändring så tycker jag ändå att jag är en hejare på att inreda både fint och till en billig peng!
 
Lilleman och jag är precis hemkomna efter ett pass på gymmet med Emmelie och grabbarna. Så himla bra att man kan ha kidsen med sig och låta dem leka i lekrummet på övervåningen medan man tränar. Världens bästa gym (och arbetsplats!). Efter bad och dusch ska vi hem till samma gäng igen på varma mackor. Arvid och jag ämnar åka dit i pyjamas, haha.
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning, Träning & hälsa | |
#1 - - martina :

https://campadre.se/brand/markslojd/p191214529/bas-bordslampa---vit

Upp