Igår visade sig solen från sin bästa sida

 Hemma efter ett förmiddagspass på jobbet. Sjätte arbetsdagen i rad och nu är jag allt lite trött i knoppen. Det och att jag dessutom roddat allt med lilleman själv i veckan eftersom Jon är i fjällen gör att jag känner mig lite som en superkvinna, haha. Nä men heads up till alla ensamstående föräldrar där ute! Veckan har i alla fall varit magiskt bra och med lite hjälp av mormor/morfar och fina vänner så har den flutit på även när jag jobbat kväll. Jag trivs så himla bra på jobbet och det är härligt att omges av all energi som flödar på gymmet. Jag har tyvärr inte tränat något själv på grund av vissa omständigheter men det kan jag ta igen framöver. 
 
Igår visade sig solen och eftersom jag bara jobbade till lunch så hämtade jag upp Arvid tidigt. Vi packade med en liten picknick-väska och åkte till Sundet för ute-fika. Så mysigt! Vi har som sagt haft en underbar vecka (trots att vi saknat pappan som tusan!) och varit vänner hela tiden och haft så roligt. På vägen hem från picknicken stannade vi till vid Bergkvara ruin och den tyckte lilleman var allt bra häftig. Det är ju vackert där ute vid udden och på södersidan var det varmt och gott i solen.
 
 
NU ska jag faktiskt ta mig en liten eftermiddagsvila på soffan medan Arvid sitter och spelar Minecraft och äter sitt lördagsgodis. Man får ju passa på medan han sysselsätter sig själv :)
 
 
Allmänt, Jobb | |
#1 - - ajlimullersandvik.blogg.se:

oj, sex dagar i rad och gräsänka! Heja dig! Så mysigt också, med utefika i solen :D

Upp