Starkare tillsammans

VIsst märker man att det är ljusare nu? Även om solen inte håller sig framme så är det helt klart ett annat sorts ljus nu när vi gått in på det nya året. Jag gillar det såklart! Arvid har Tyra här och jag skickade precis ut dem för att suga åt sig lite dagsljus. Håller på att gör varm choklad som jag tänkte överraska dem med. Och lussekatterna behöver ätas upp, haha.
 
Jag har en oförklarlig rastlöshet i kroppen samtidigt som jag är ofantligt trött. Konstig känsla. Det är så mycket som jag vill göra men som jag inte orkar ta tag i. Om det är något som jag i alla fall har lärt mig från förra årets utmattning så är det att jag inte behöver göra något precis hela tiden. Det är okej att bara vara och göra ingenting. Men såklart svårt när skallen är fullproppad med idéer och drömmar. Den där balansen ni vet är inte alltid så lätt, haha.
 
Häromdagen planterade jag om mina två stora kaktusar som har blivit långa och rangliga. Jag provade att sätta de tillsammans i en större kruka. Antingen så dödar de varandra eller så växer de sig starka tillsammans. Vi får se. Tycker det blev snyggt i alla fall! Krukan målade jag i en kalkfärg som jag hittade i mina gömmor i pysselskåpet. Köpte det på Netto för längesen och har liksom glömt av det. Jag gillar ju grått och gillar kalkfärg så det blev en fin kombo.
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Hej! Jag läste att du gjort ögonlaser, är du fortfarande nöjd? 😊

Svar: Hej! Jag var supernöjd och det funkade bra i 8 år. Men i slutet av förra året började jag se sämre och min syn har tyvärr försämrats. Vet ej vad det beror på men det kom i samband med min utmattning. Har varit på återbesök hos Memira och ibland är det tyvärr så att synen förändras även om man gjort en laserbehandling. Jag har glasögon nu och ibland linser. Ser absolut inte så dåligt som innan operationen och jag ser egentligen fullt dugligt utan glajjor. Men absolut inte lika bra som jag gjorde de första åren efter behandlingen. Efter operationen hade jag superbra syn och jag jämför såklart med den. Men jag ångrar absolut inte att jag gjorde det och är tacksam för de åren jag slapp glasögon och linser.
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Medina Sabic:

Känner igen det där! Jag är ofta rastlös men så himla trött! Man vet inte vad man ska göra liksom!

Upp