Sugen på ett projekt!

Jag knäppte några bilder från Arvids rum idag när det var så fint dagsljus. Vintern är helt klart den svåraste tiden att få till fina bilder inomhus men idag så behövde jag knappt ljusa upp dem efteråt. Vi älskar verkligen hans rum efter renoveringen och det är sådan härlig känsla därinne nu. Tänk vad lite färg och golv kan göra för helheten!
 
 
 
Jag är så otroligt sugen på att hitta ett nytt diy-projekt men jag har ingen aing om vad jag ska göra. Har ni några idéer? Lite förändring bland textilier och så ska det såklart bli nu när våren kommer men jag vill ha ett lite mer "projektaktigt" att pyssla med också. Gärna något som tar lite tid. Kanske en möbel? Eller målning kanske? Jag surfar runt på instagram efter diy-taggar men hittar inget sådär "wow". Har ni några bloggar eller instagram med mycket inredning och diys att tipsa om så lämna gärna en kommentar!
 
 
 
 
 
 
Allmänt, DIY, pyssel & renovering, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Ida:

Så fint! Älskar särskilt golvet och tavlan! Ha en fortsatt fin kväll.

#2 - - ajlimuller.se:

Strålande! Och Val-tavlan, omg!!! Var kan jag köpa en! MÅSTE HA! Golvet är fantastiskt :) Hoppas du hittar ditt nya projekt inom överskådlig framtid :)

#3 - - Simon Ågren:

Vad härligt du verkar ha det där hemma! Jag och frugan har som projekt i vår att lägga ny dekorsten runt våra rabatter i trädgården! :)

Upp