Precis den känslan

Jag har länge varit sugen på att byta ut vårt marmorbord vid soffan men inte hittat något jag gillar. När jag såg det här i rotting från Ikea så kände jag bara att "det måste jag ha!". Och speciellt innan det slutar säljas för det är tydligen en utgående produkt. Jon var inte lika övertygad och sa först nej. Efter lite lock och pock så gick han från tvärt nej till att inte verka bry sig så mycket, haha. Så då passade jag såklart på! Han tvingade mig till och med att lägga ut en röstning på stories på insta för att se vad ni tyckte och det blev jämn match. På mitt ena konto (erikatunroth) tyckte de att jag skulle behålla marmorbordet och på mitt andra konto (diybyerika) vann rottingbordet.
 
Idag kom bordet och jag tycker det blev ännu bättre än förväntat! Fick precis till den stilen i vardagsrummet som jag så gärna vill ha. Jag har skickat en bild till Jon och nu hoppas jag bara att han gå med på att behålla det. I värsta fall får jag flytta det till något annat rum i huset. Men det är verkligen bara i värsta fall ;)
 
 
Plockade in en stor bukett lupiner från morgonpromenaden och tumme upp för att bordet är lågt så man kan ha höga buketter på det ☺
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Sandra:

Åh men sååååå fint ju! Passade ju alldeles perfekt! (röstade såklart på det på stories!)

Upp