Bästa tiden för inredningsinspo

Bästa tiden för att samla inredningsinspiration måste väl ändå vara nu? Ljuset kommer så sakteliga tillbaka och det är så mycket lättare att få till fina foton och bra content. Håller ni andra bloggare inte med? Jag älskar körsbärskvistar att ha framme på bordet på våren och just nu har vi det både i köket och i vardagsrummet. Dessa har jag dock inte plockat från trädgården utan köpt i blomsterbutik. De är oftast lite finare än de i vår trädgård där träden tyvärr har en del grå mossa på grenarna, haha.
 
 
 
Köksstolarna är furustolar som Jon snickrade under gymnasietiden. Vi har på senare år målat de svarta. De är sköna men tyvärr ganska så rangliga nu. På min "villhöver"-lista står de här klassiska Bauhaus-stolarna. Vi hade sådana i köket under min uppväxt och skönare stolar får man leta efter. Jag tycker dessutom de är ruskigt snygga eftersom det är min senaste crush inom inredning- rotting. Har ni något material som ni har totalt förälskat er i?
 
Här hemma blir det en lugn kväll. Jag har faktiskt hällt upp ett glas rött (dricker väldigt sällan men idag var jag bra sugen) och vi inväntar mellofinalen. Jag har inte sett en enda delfinal så idag är det nästan tvunget att kolla. Ska ni med kika på det?
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Anonym:

Hej
Fastnar det lätt skräp mellan springorna på bordsskivan? Upplever du bordet smalt på bredden?
Hälsn. Sara

Svar: Hej! Nä jag tycker inte att det fastnar så mycket skräp. Har rengjort mellan springorna typ bara en gång och det är enkelt med dammsugaren. Bordet är perfekt i storlek för oss :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Josse:

Ville bara kika in och önska dig en trevlig söndag :)

Upp