Corona, vab & påskharar

Jag hade inte tänkt bidra till ännu en text om corona (allt man läser handlar ju i princip om det) men jag antar att jag inte är den enda som känner oro. Jag tror inte heller att jag är enda föräldern som är hemma och vabbar förkylt barn de här dagarna? Arvid fick inte komma till skolan igår eftersom han är lite snorig och har varit det ett tag. Jag förstår och respekterar fullt ut att man tar det säkra före det osäkra men det känns ändå lite "fel" att vabba någon som i vanliga fall inte hade räknats som sjuk. Men jag vill ju såklart inte vara en av dem som för smittan vidare och hoppas att vår lilla karantän hjälper till i det långa loppet. Jag har själv lite ont i halsen och känner mig hängig så kanske dras vi med något, även om det inte alls behöver vara corona.
 
Hur är det med er? Är ni friska? Berätta gärna!
 
Även om jag inte är rädd för själva viruset varken för egen del eller för min familjs del så är jag ruskigt rädd för vad det blir för efterföljder. Skolor stängs, folk får gå hem från jobbet, man får eller ska inte vistas i stora folksamlingar. Vad kommer hända med ekonomin? Jobben? Allt är verkligen ovisst och känns väldigt overkligt.
 
Vi har i alla fall skrotat runt i pyjamas hela dagen och varvat tv med xbox och pyssel. Vi har dragit ner stora delar av mitt pysselmaterial och varit riktigt kreativa. Jag gjorde påskharar av träkulor och lilleman gjorde en groda av äggkartong. Och så en gubbe av piprensare, haha. Det här är verkligen vår grej och jag är så glad för att Arvid gillar att pyssla lika mycket som jag :)
 
 
 
 
#1 - - Mamsen:

Villhöver i mitt ”påskägg”!🤪

Upp