Kristaller & salvia

Fredag hörrni! Idag börjar jag inte förrän kl ett och jobbar bara några timmar så helgkänslan har redan infunnit sig. Har ägnat förmiddagen åt att städa inför helgen och kom på att jag inte visat er mina fina stenar som jag skaffat mig. Jag är ju lite av en flummig typ som tror på både änglar och spådamer så när jag fick upp ögonen för alla vackra magiska stenar som finns lite överallt så var jag såklart inte sen att hänga på "trenden". Även om jag inte tror på att det är någon speciell magi just i stenarna så tror jag på tankens kraft och att stenarnas närvaro liksom hjälper till att komma ner i varv, lindra oro och ångest och hjälpa till vid lättare sömnproblem. 
 
 
 
 
Den ljusgrå stenen (blå kalcit) har jag under kudden när jag sover och ibland håller jag den i handen när jag ska sova och har lite för många tankar i huvudet. Och vet ni, den funkar fint (för mig). Dock inte den natten när det var nymåne (jag är så otroligt känslig för fullmåne och har väldigt svårt att komma till ro då) men kanske att den i alla fall hjälpte lite.
 
Den orangea stenen (orange aventurin) är lite av en tur-sten som ger lycka och en lite extra push på vägen. Det kan behövas och framförallt nu framåt våren för min del...
 
Den vackra rosa (rosenkvarts) är en kärlekssten som bringar passion och passar ju bra att ha just i sovrummet (if you know what I mean, haha).
 
Den platta rosa stenen fungerar lite som en laddare till de andra stenarna. Den ger dessutom styrka, balans och självförtroende.
 
Och så salvia-bunten! Den tänder man och låter röken rensa bort dålig energi. Himla bra!
 
 
Funkar det inte så är det i alla fall fin inredning till hemmet tänker jag. Boken om kristaller köpte jag på bokrean och den är så mysig att bläddra i.
 
 
Måste bara tipsa er om PIllow misten från L:a Bruket med! Perfekt att spraya på kudden när man ska sova. Luktar gott och hjälper till att få en att komma ner i varv.
 
 
Och doftljuset från HM Home. Luktar ljuvligt!
 
 
Stenarna kommer förresten härifrån.
 
 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning, Träning & hälsa | |
#1 - - Jojjo:

Nä nu har du blivit galen 😂😘

Svar: Haha!! Jag, galen?? Aldrig! ;)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp