Lilleman + korsord = vilken grej!

Gokväll kära ni! Jag måste bara hoppa in och säga att jag är så himla imponerad av vår fina Arvid. På bokrean så köpte jag en korsordsbok med Pettsson och Findus som jag tänkte att han och jag kunde pyssla lite med om kvällarna. Som en kvällsrutin typ. Han har länge varit duktig på bokstäver och kunnat skriva av det som jag har skrivit eller bokstaverat åt honom. Men det har liksom stannat där och han har haft lite svårt med att skriva själv. Eller, han har kunnat skriva sitt namn länge och även "mamma", "pappa" och några andra ord. Ikväll när vi satt med korsordsboken så var det som att det bara släppte för han och han skrev för glatta livet. Så otroligt roligt att få vara med om och jag bara satt och gapade först, haha. Jag blev så himla himla stolt och kände nästan glädjetårar bränna i ögonen. Ja, ni som vet ni vet. Vi till och med ringde mormor och morfar på Facetime så de fick vara med om ögonblicket. Arvid var så stolt! Det är STORT att få se och uppleva sina barn växa och utvecklas och just detta med skrivandet kändes allt lite extra coolt.
 
 
Jag älskar hans bokstäver och hur han koncentrerar sig när han skriver! Något litet stavfel men struntsamma. Han är 6,5 år och jag är mäkta stolt över kiddot! ♥
 
 
 
 
Allmänt, Arvid | |
#1 - - Anna:

Det är fantastiskt att vara med om! Att se stoltheten! Min onge är lika gammal (okt -13) och det är så kul att höra honom läsa ord, bokstavera och skriva. Framförallt är jag glad att han själv vill eftersom han aldrig varit särskilt förtjust i att lära sig nya saker ;)

#2 - - Emma:

I vilken affär hittade du den?

Svar: Ica Maxi :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp