Vi gläds åt solen

Vi fortsätter att fördriva dagarna så gott vi kan såhär i corona-tider. Det blir ganska mycket tid vid Minecraft (det erkänner jag) men vi har även passat på att vara ute i den härliga solen. Det är tyvärr väldigt blåsigt men är man i lä så är det riktigt skönt. Till lunch fick det bli våfflor till lillemans stora förtjusning. Jag känner mig lite seg idag men intalar mig att det hör våren till och att jag inte håller på att bli sämre. Har annars inte ont i halsen längre och känner mig frisk. På lördag hoppas jag kunna vara tillbaka på jobbet och på måndag vill jag vara helt fit for fight igen för då ska mannen och jag till Malmö över dagen och det vill jag helst inte behöva ställa in.
 
 
Världens finaste ♥
 
 
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | |
#1 - - Emma:

Folkhälsomyndigheten rekommenderar ju att man inte ska resa, inte ens inom Sverige, hur tänker du kring det då om du ska till Malmö?

Svar: Vi ska sitta i bilen direkt till ett ställe och kommer inte att vistas ute bland folk. Detta är dessutom planerat sedan länge och innefattar en lång process. Så som det ser ut i nuläget så planerar vi att åka dit på måndag. Och detta är i samråd med dem som vi ska träffa.
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp