BESLAG DESIGN

Inlägg i samarbete med Frontapply.se
 
Så fort husvagnen är målad så börjar det roligaste- PIFFET! Nya sängkläder (matchande såklart!) ska köpas in, lite köksgrejer och inredning ska såklart också dit och så även några snygga förvaringskorgar och kanske en och en annan tavla.
 
Skåpsluckorna och garderobsdörren kommer att målas i en grå färg och det ska även dit nya beslag eller knoppar. Som luckorna ser ut nu så sitter där fula (och äckliga) plasthandtag och de ska såklart inte få vara kvar. Jag tänker mig något i läder. Ljusbrunt eller naturfärgat läder tycker jag är så snyggt, och fräscht, till just gråa luckor. Det finns ju dessutom hur många snygga som helst på marknaden. 
 
Jag har hittat flera favoriter inne hos Frontapply, primärt från Beslag Design och hade jag inte brytt mig alls om kostnaden så kan jag räkna upp ett tiotal som jag skulle vilja ha i vagnen. Men just i en husvagn kanske man kan ha något enklare. 
 
 
 
De här ovan gillar jag och något sådant kommer det nog bli. Jag gillar att det är raka kanter och se så snyggt det är till just grå bakgrund! Lädret finns dessutom i flera olika färger och med olika fästen. Kanske det är snyggare med mässing istället för krom? Frontapply har Sveriges bredaste utbud av handtag och knoppar till dörrar, luckor eller lådor så chansen att man hittar sin favorit är ganska stor :)
 
Något som är väldigt snyggt och enkelt diy är ju att t ex byta ut knoppar eller handtag på en annars ganska trist och alldaglig möbel. Med lite färg och nya beslag så kan man verkligen göra stora förändringar! Man sätter sin egna prägel och får dessutom något som kanske ingen annan har. Tips tips!
 
Åh jag blir sugen på att byta ut handtagen även i köket nu men jag gissar att jag får hia mig lite om jag vill att Jon ska bo kvar här. Han börjar nog bli lite trött på alla mina idéer vid det här laget, haha.
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning, Husvagnsfix | |
Upp