Fina ljuslyktor

Förlåt om det blir många husvagns-inlägg för tillfället men det är liksom det vi grejar med om kvällarna, haha. Jon är i detta nu ute och målar väggarna och taket invändigt och jag har pysslat med allt annat som behöver göras om kvällarna (mat, disk, tvätt och sådant roligt ni vet). Jag var i alla fall ute innan och tog några kort på renoveringen men jag visar inget i detta inlägget (ni kanske tröttnar i så fall) men jädrans vilken skillnad det blir för varje penseldrag! Det här projektet är helt klart en av de roligaste renoveringarna jag har gjort ☺
 
Var inne i stan en snabbis idag för att hämta en sak som var klar (ni får se i ett annat inlägg) och passade på att kila in på Dollarstore för att köpa lite pysselgrejer till Arvid som han kan ha i husvagnen. Om det blir regniga dagar så kommer han nog kunna sysselsätta sig med att rita, pyssla, läsa och sådant. Han har kommit in i en riktigt målarperiod för tillfället och sitter ofta med en tuschpenna i handen och ritar och skriver. Riktigt roligt! Och kul att se han göra annat än att bara spela Minecraft, haha.
 
 
 
På Dollarstore hittade jag även lite annat bra att ha grejer till vår lilla vagn. och så hittade jag de här fina enkla ljuslyktorna i glas. Lite Ernst över dem minsann. De kommer bli fina på hyllan ovanför diskbänken.
 
 
 
Jag tog även tag i att skvättmåla de andra kopparna med porslinsfärg med. Nu har vi sex stycken av just de här kopparna och i dem kommer kaffet smaka extra gott på vår husvagnssemester. Och så är de ju snygga med :) Skålen och ljusstaken kommer jag ha kvar hemma.
 
Och hörrni, tack som tusan får era likes på förra inlägget! Jag blir så glad! Fortsätt så ;)
 
 
#1 - - Emma:

Jag fastnade för ljuslyktorna och de gjorde att jag klickade på just din blogg, men ses var jag tvungen fortsätta att titta på ert fantastiska husvagnsprojekt. Det ser verkligen inspirerande ut. Jag måste återvända hit för att se slutresultatet.

Svar: Vad roligt Emma och vad glad jag blir av din kommentar :) Vi ska fortsätta med husvagnen i helgen och idag inhandlades golv till den. Det kommer bli många spännande uppdateringar gällande den :) Välkommen!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp