Husvagnsprojektet fortsätter!

Det har hänt mycket med husvagnen i helgen minsann! I lördags rev Jon ut resten av inredningen och städade hela vagnen totalt. Han slipade även alla ytor så att färgen ska fästa. Idag har vi målat allt med häftgrund och det ser redan så mycket bättre ut än tidigare. I veckan ska vi inhandla färg och sen måla inredningen. Jag är inne på vita väggar och mörkgråa luckor men jag kanske hinner ändra mig, haha.
 
 
 
Kolla bara skillnaden det blev av grundfärgen!
 
 
Vi använder oss av HÄFTA från Alcro.
 
Pappa och mamma har varit här hela dagen och pappa satt i flera timmar och sydde gardiner till vagnen. Vi tog våra gamla gardiner som vi haft i köket och klippte till rätt storlek och så sydde pappa kanaler för spiralbanden. Svårt t tyg att sy i men slutresultatet blev bra. Åh det ska bli så roligt när de är dags att hänga upp!
 
 
Pappa är en hejare med symaskinen! 
 
 
Man kanske är trött på marmorplast vid det här laget men jag hittade extra stor plastfilm på Panduro i veckan och dessutom med 20% rabatt så då slog jag till. Vi klädde köksbänken (som går att lyfta bort) i det och jag tror det kommer passa fint till övrig inredning. Fräscht om inte annat.
 
Gillar ni vårt lilla husvagnsprojekt? Gilla gärna inlägget i så fall ♥ Jag kommer att fortsätta uppdatera löpande och i slutändan ska jag försöka få med den totala kostnaden. Jag gillar ju budgetrenovering och vet att ni är många med mig som gör detsamma. Följ mig gärna på instagram med om ni vill se dagliga stories av renoveringen (diybyerika).
 
 
#1 - - Malin:

Vad roligt att få följa er husvagns renovering!

#2 - - Nora:

Åh, vad härligt! Kommer bli kul att följa hur det går :D

#3 - - sandra ledin:

Jösses vilken skillnad med bara grundningen. Det ljusa gör så att husvagnen ser så mycke större ut än vad det gjorde med färgen innan.
Vilket kul projekt. Måste kännas riktigt spännande att få åka runt med den i sommar och veta att ni gjort allt själva :)

Svar: Ja jag vet! Ikväll ska vi påbörja med den riktiga färgen. Ska bli så roligt att se förvandlingen :) Vi kommer ha den stående på samma plats hela sommaren pga Corona. Nästa år kanske vi drar med den till en större camping :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp