Husvagnsrenovering: snart dags för piff!

Nu är vi verkligen på sluttampen när det gäller husvagnsrenoveringen! I helgen målade vi klart allt det vita och igår kväll målade Jon alla luckor i grått. Idag la han golvet. Alltså ni förstår inte hur fint det blir! Jag har lagt några stories på min instagram (diybyerika) i kategorin HUSVAGNSFIX. Våra kära grannar inhandlade det vi behövde till bäddningen när de ändå var på Ikea idag med och snart kan vi verkligen börja piffa. Wii! Knoppar till luckorna har vi med köpt och det blev enkla i mässing. Passar så bra till den gråa färgen!
 
 
Luckorna är målade i färgen Bly från Alcro. Jag trodde färgen skulle bli mörkare men denna är också riktigt snygg. Påslakanet heter JÄTTEVALLMO och är från Ikea. Ett dubbeltäcke i stora sängen och ett enkeltäcke i Arvids säng. Knopparna heter BAGGANÄS och är från Ikea dem med. Älskar att färgkombinationen är så lugn och behaglig.
 
Annars så har vi (jag) hamnat i lite sjukstuga här hemma. Kände mig hängig redan igår men hade ingen feber så trodde det berodde på pollen. Idag kände jag mig fortfarande dassig och tempen visade 38,3. Suck! Är öm i kroppen och lite tungandad med så kanske att man åkt på corona-skiten? Hoppas inte! Får se hur jag mår imorgon men i vilket fall som helst så ska man ju vara symtomfri två dagar innan jobb. Jag har många roliga säljmöten i veckan som jag laddat för så det här kommer så olägligt och jag är lite depp för det. Kan tyckas löjligt i sammanhanget men det är så jag känner just nu.
 
Nu ska jag lägga mig och vila framför Dead to me på Netflix. Tips tips på bra och rolig serie!
 
 
 
 
Upp