Mer husvagn åt folket!

Wow vilken respons jag har fått av vårt husvagnsprojekt! TACK! Drygt 2000 stycken var ni här inne och läste igår och det är så roligt att inlägget inspirerar er! Mer husvagn åt folket, haha!
 
Jag har varit sådär löjligt glad hela dagen och med ett pirr i hela kroppen. Efter god frukost (bananplättar med bär är standard här hemma sen några veckor tillbaka, haha) så åkte jag ner till stan för lite ärenden. Passade även på att ta en lunch med mannen bara vi två och det var helt klart det bästa på hela dagen. Inte ofta vi får ihop lunchdejter så det får det helt klart bli fler av ♥
 
 
 
Hittade lite braiga grejer till husvagnen så nu kan vi checka av lite på inköpslistan. Glasen gillar jag skarpt (mannen not so much, haha) och tycker de ger den där somriga känslan som jag vill åt. Halva priset dessutom. Från TGR kommer dem. Brickan och skålen (vi måste ju ha en godisskål i vagnen!) köpte jag på Erikshjälpen (älskar att handla secondhand!) och de ska få en liten makeover innan de används. Och så sugrören av bambu då. Vilken grej! Både snyggare och bättre för miljön än de i plast. De kommer passa perfekt i husvagnen!
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning, Husvagnsfix | |
Upp