Nästa projekt: renovera husvagn!

Nu ni, nu ska ni får hänga med på projekternas projekt och det ska bli så himla skoj att låta er vara med i detta! Vi har nämligen fått överta mammas och pappas gamla extra-husvagn som på sommaren alltid står uppställd i deras lilla paradis i Blekinge. Den vagnen har fungerat som gäststuga och de som kommer på besök får då sova i den. Nu i dessa corona-tider så funkar det ju inte riktigt så att alla kan dela på den så därför har vi fått den till vårt egna lilla semesterställe. Så snällt!
 
 
Vagnen är liten och otroligt mysig. MEN, den behöver rustas upp! Ni kan ju förstå att det kliar i mina renoveringsfingrar, haha. Igår när jag jobbade så rev Jon ut i princip all inredning och nu börjar det roliga.
 
Det ska dit nytt golv, allt ska tvättas och grundmålas innan det målas (jag tänker grått och vitt, ni känner ju mig, haha). Vår säng kommer alltid vara utbäddad så nya fina sängkläder ska införskaffas och såklart annat piff. Åh detta ska bli så otroligt skoj!
 
 
Direkt in till höger ska Arvid få sin lilla säng. Jag gissar på att han kommer vilja ligga mellan oss till en början men han var ändå väldigt bestämd med att han ska ha en egen. Så självklart ska han få det!
 
 
Det lilla köket med både kyl och en liten kokplatta. Det kommer bli en del jobb med att rusta upp vagnen men slutresultatet kommer bli magiskt!
 
 
Och så plats för stora sängen och förvaring. Nya gardiner ska såklart dit med.
 
När jag delade bild på husvagnen på min insta igår så fick jag otrolig respons av de som ville följa vårt renoveringsprojekt och jag fick även en del bra tips. Därför så har jag skapat en kategori i stories som heter just HUSVAGNSFIX där jag sparar allt vi gör med vagnen. Kommer även skapa en kategori här i bloggen med samma namn. 
 
Så har ni tips på andra konton/bloggar eller om ni själva har renoverat husvagn så får ni mer än gärna lämna en kommentar och även gilla inlägget så andra hittar hit! ♥
 
 

#1 - - Anders:

Här kan du få inspiration
https://www.youtube.com/user/livingbigtinyhouse

#2 - - Anonym:

Åh, detta vill jag se uppföljning på😊

Upp