Ny tavelvägg & rabattkod!

Inlägget är i samarbete med Posterstore
 
 
 
Alltså snälla, kan vi ta en minut för vår nya tavelvägg från Posterstore i vardagsrummet! Den är så fin! Jag har som ni vet snöat in på trä och rotting och de här ramarna i ek passar så bra till den övriga inredningen. Det blir ljust och fräscht!. Jag har ju smugit in mer och mer ljust material i just vardagsrummet och tavlorna gjorde pricken över i:et!
 
 
 
Bilderna jag har valt den här gången påminner om sommar och semester tycker jag. Så fint att blanda fotokonst och abstrakta posters med. De passar dessutom fint med mormors gamla stol under som jag klädde om och den stora kaktusen bredvid.
 
 
Mina favoriter är den stora postern på byggnaden som är tagen i Indien och närbilden på snäckan ner till höger.
 
 
Förutom hur många olika posters som helst så har de även fina inspirationsbilder på olika tavelväggar och där kan man få många tips på hur man vill placera sina tavlor och vilka som passar tillsammans. Superbra!
 
Jag bjuder självklart på en fin-fin rabattkod till er med! Ange erika30 när ni beställer och ni får 30% på alla posters (förutom selection och ramar). Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden. Koden är giltig två veckor framåt från och med idag :) Leveransen är snabb och jag hade dem redan dagen efter jag beställde så kanske tips på Mors dag-present som är redan nästa söndag? Eller till er själva vetja! :)
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
Upp