Nyttig variant av äppelpaj

Jag försöker komma på banan igen när det gäller kosten och träningen. De senaste månaderna med ivf-behandlingar har raserat mig totalt och jag inser att jag behöver göra en förändring. Förra året vid den här tiden var jag i min bästa form och jag hoppas komma tillbaka till den. Då kände jag mig både hälsosam och stark. Träna få jag inte göra på några veckor så jag kommer endast fokusera på kosten till en början.
 
Nu i eftermiddag var jag sugen på något till kaffet och istället för en kaka (det har blivit väldigt många sådana detta året) så gjorde jag en nyttig variant av äppelpaj. Jag åt den ibland när jag körde Fitnessfighten men jag kan inte minnas att den var så god då som den var idag. Testa hörrni!
 
Äppelpaj 1 portion
 
♥ Äpple 1 st
♥ Äggvita 1 st
♥ Havregryn 3 msk
♥ Kanel
 
Riv äpplet och lägg i en liten ugnssäker form (eller stor muffinsform). Vispa äggvitan till ett vitt skum och tillsätt havregrynen som krossats till lite mer mjöligare konsistens. Krydda med valfri mängd kanel (eller varför inte kardemumma?). Lägg smeten över äpplet och grädda i ugnen på 200 grader i 8-10 minuter. Servera med keso och hallon.
 
 
 
 
Allmänt, Mat, dryck & bak, Träning & hälsa | |
#1 - - Kikki Sandström:

Åh vad gott det där lät! Måste absolut testa ❤

Svar: Ja gör det! Och berätta gärna sen vad du tyckte :) Tror den är god med banan eller bär i med :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Hemma Hos Felicia:

det här lät så enkelt så att man nästan måste testa det!! :D

Svar: Ja du måste! :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp